РК РАДОВИШ ЌЕ ОДИГРА КОНТРОЛЕН НАТПРЕВАР СО ЕКИПАТА НА РК БУТЕЛ

РК РАДОВИШ – РК БУТЕЛ
Контролен натпревар

Четврток 07.09.2017 год.
Срц „25 мај“ Радовиш, Почеток 19.00 часот.

Следен натпревар

РК МЕТАЛУРГ 2 - РК РАДОВИШ