РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ – СУПЕР ЛИГА 2017/18

Познати се распоредите и датумите на одигрување на натпреварите во Ракометната супер лига на Македонија. Преку извлекување на натпреварувачки броеви одредени беа распоредите на натпревари за претстојната натпреварувачка сезона 2017/18.

 

Сезоната започнува на 16/17 септември.

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ (комплетен)

Следен натпревар

РК МЕТАЛУРГ 2 - РК РАДОВИШ