МЛАДИНЦИТЕ НА РК РАДОВИШ СУПЕРИОРНИ ПРОТИВ РК МЕТАЛУРГ

Младинската екипа на РК Радовиш оствари уште една значајна победа против екипата на РК Металург, 4/4 – четири победи по ред, супериорноста на нашите младинци продолжи и во оваа коло.

Победата беше остварена на домашен терен со резултат 27:24.

Следен натпревар

РК МЕТАЛУРГ 2 - РК РАДОВИШ