ЕКИПА

Rk Radovis-2

#ИграчБројПозицијаВисинаТежина
-Борче Соколов-Лев Бек--
-Игор Милосављевиќ-Десен Бек--
-Кире Мачавелов-Среден Бек--
1Славјан Паунов1Голман18074
2Јордан Јованов2Бек18985
3Игор Конзулов3Бек19398
4Александар Марков4Бек19796
7Александар Долдуров7Лево крило19798
9Спасе Ѓоргиев9Десно крило18574
10Лазе Митев10Лево крило17785
11Борче Фенов11Бек--
12Виктор Кукутанов12Голман--
15Столе Јованов15Пикер186100
16Славчо Спасов16Голман18686
17Аце Спасов17Бек19493
18Ангел Ангелов18Лево крило18590
20Стојче Филев20Лево крило18173
21Перица Петрушевски21Крило--
Љупче Атанасов Директор на клубот
Ѓорги Манев  Спортски менаџер
Љупчо Мијалов Тренер на сениорската екипа
Живко Андонов  Тренер на младинската екипа

DSC_1836